Uğur Dündar, Sözcü TV'deki canlı yayında, Tansu Çiller'in Murat Kurum'a verdiği desteğin siyasal değil, rantsal olduğunu iddia etti. Dündar, yaşadığı deneyimlerden bahsederek, Çiller'in eşi Özer Bey'in hazine arazisine 5 yıldızlı otel inşa etmeye çalıştığını ve bununla ilgili haber yaptıklarını belirtti.

Ancak bu haberlerin Çiller'in rahatsızlığına neden olduğunu ve hatta kendisine yönelik tehditler aldığını ifade etti. Dündar, Çiller'in destek verdiği Kurum'un arazisinin imara açılmasıyla ilgili umutlarının bu rantsal çıkarlar olduğunu düşündüğünü ve İmamoğlu'nun paylaştığı mesajların doğruluğuna inandığını söyledi.

Dündar, "Benim adım o dönemde Susurluk Çetesi'ne öldürülmem koşuluyla havale edildi. Benim öldürülmemi istediler. Ve bunu o çeteden Ayhan Çarkın  televizyonda kameraların önünde milyonlarca insanın gözünün içine baka baka söyledi. Ama 'Abdullah Çatlı karşı çıktı. Bizim Uğur Dündar'la ne gibi bir alıp veremediğimiz olabilir ki, o mesleğini yapıyor' gibi bir itirafta bulundu.

''İktidar olacağız Milli Takımı da dünya şampiyonu yapacağız" diyen Özgür Özel'e vatandaştan "Fener'i de yap" yanıtı ''İktidar olacağız Milli Takımı da dünya şampiyonu yapacağız" diyen Özgür Özel'e vatandaştan "Fener'i de yap" yanıtı

Dündar, Çiller'in adının geçtiği dönemlerde ailesinin travmalar yaşadığını ve hala bu travmaları atlatamadıklarını belirtti.

Kaynak: Son Dakika