Eğlence merkezinde bir silahlı saldırı daha yaşandı: 2 günde 2 yaralı! Eğlence merkezinde bir silahlı saldırı daha yaşandı: 2 günde 2 yaralı!

Nevşehir'de, internet üzerinden bungalov tatili vaadiyle 250'den fazla kişiyi dolandırdığı belirlenen 19 çete üyesinden 13'ü tutuklandı.

Dolandırıcılık olayının mağduru olan Mustafa A., rezervasyon yaptırdıktan ve ödemeyi peşin gönderdikten sonra ek para talep edilince dolandırıldığını fark ederek Nevşehir Emniyet Müdürlüğü'ne başvurdu.

Şikayet üzerine yapılan çalışmalar sonucunda şüphelilerin, 'palmerobungalov.com' adlı sahte bir site üzerinden tatil dolandırıcılığı yaptıkları tespit edildi.

Isparta, Mersin, Konya, Samsun, Van, Adana, Osmaniye ve Batman illerinde yapılan operasyonlarda 25 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Operasyonlarda 500 bin lira nakit para, döviz, 102 gram altın, 2 ruhsatsız silah, 50 adet mermi ve dijital materyaller ele geçirildi.

6 şüpheli emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, 13 şüpheli tutuklandı ve 4 şüpheli hakkında adli kontrol şartı uygulandı.

Kaynak: birgün