TFF'den 'Erken Seçim' Açıklaması: Amacına Ulaşamamıştır! TFF'den 'Erken Seçim' Açıklaması: Amacına Ulaşamamıştır!

TFF Başkanı Büyükekşi'den skandal soru! "Galatasaray'da mı oynadın?"

Son dönemde konuşulan bir isim olan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, eski Galatasaraylı oyuncuya yöneltilen soruyla tepkilere neden oldu. Büyükekşi'nin açıklamaları kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Daha sonra Hatayspor'da yardımcı antrenör olarak görev yapan ve 2022 yılının Mayıs ayında Akdeniz takımından ayrılan futbolcu Gökhan Zan, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi ile yaptığı konuşmayı canlı yayında anlatarak dikkat çekti. TFF Başkanı Büyükekşi'nin Zan'a sorduğu soru tepki çekti ve yaşananlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

YouTube'da yayınlanan SkySpor kanalında yaptığı yorumlarla adından söz ettiren Gökhan Zan, TFF başkanıyla aralarında geçen konuşmayı şöyle anlattı: "Başkanın odasına gittik, sohbet ediyoruz. Beşiktaş'ta 6 yıl, artı Gaziantepspor'da kiralık" ... 6 yıl Galatasaray'da oynadım. Futbol Federasyonu Başkanı'nın bana söylediği 'Galatasaray'da mı oynadın?' Hayal etmek? Kusura bakmayın sayın başkan ama yanınızdaki başkan yardımcısı Galatasaray'da çeyrek final oynadı. Kupalar kazandı. Birçok şampiyonluk kazandı. Belli ki Galatasaray'da oynamıştı. "Bildiğim kadarıyla Mehmet Büyükekşi muhtemelen Galatasaray oyuncusudur.

Daha sonra sosyal medya hesabından açıklama yapan Zan, şunları söyledi: "Ülkemin Ay-Yıldızlı formasını gururla temsil eden, Euro 2008'de yarı final kazanan, Beşiktaş ve Galatasaray gibi ülkemizin iki büyük takımında forma giyen biri olarak. Sayısız kupalar kazanan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye teşekkür ediyorum." "Galatasaray'da oynadığımı bilmemesi onun pozisyonunun tartışma konusu olduğu anlamına geliyordu..." dedi

Olaylar kısa sürede sosyal medyada gündem olurken Büyükekşi'nin Zan'a sorusu futbolseverlerin tepkisini çekti.(Karar)

Editör: Haber Merkezi