Meteoroloji ve AFAD'ın ardı ardına yaptığı fırtına uyarılarının ardından İstanbul'da beklenen yoğun sağanak yağış başladı. Bu olumsuz hava koşulları nedeniyle Türk Hava Yolları (THY) ve Pegasus Hava Yolları seferlerini iptal etti.

THY'nin 105 seferinin iptal edildiği belirtilirken, İstanbul Havalimanı'ndan 82 ve Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan 23 seferin hava koşulları nedeniyle gerçekleştirilemeyeceği duyuruldu.

Edirne'de Ekmeğe Zam Geldi: 210 gramı 10 lira! Edirne'de Ekmeğe Zam Geldi: 210 gramı 10 lira!

Pegasus Hava Yolları da İstanbul'da etkili olan ve devam eden olumsuz hava koşullarının toplam 44 bugün ve 38 seferinin iptal edileceğini duyurdu.

Pegasus'un duyurusunda, iptal edilen seferler için ücretsiz bilet değişikliği veya iptal talebinde bulunmak isteyen yolcuların bu seferleri Pegasus mobil uygulaması veya internet sitesi üzerinden ücretsiz olarak yapabilecekleri bildirildi. Ayrıca hava durumundaki değişikliklere göre iptal edilen seferler boyunca artabileceği ve yolcuların seferlerinden önce Pegasus'un internet sitesinde yayınlanan duyuruları takip ve mobil uygulamadaki bildirimleri kontrol edilmeleri tavsiye edildi.(sondakika.com)

Editör: Haber Merkezi