Yargıtay başkanı 25 Mart'tan bu yana seçilemedi: 32. tura kaldı Yargıtay başkanı 25 Mart'tan bu yana seçilemedi: 32. tura kaldı

Çiftlik Bank sistemiyle binlerce kişiyi dolandırdıktan sonra hapishaneye giren sanık Mehmet Aydın, cezaevindeki yaşamına dair avukatı aracılığıyla yazdığı bir mektupla konuştu. Mektup ekinde son haliyle bir fotoğrafını paylaşan Aydın, cezaevinde geçirdiği sürede 30 kilo verdiğini belirtti.

Aydın'ın mektubunda, yüzlerce kişiyi dolandırmasına rağmen tek pişmanlığının evlenmek olduğunu ifade ettiği görüldü. Kendi kurduğu saadet zincirinin adı için "Keşke Çiftlik Bank koymasaydım" şeklinde bir ifade kullanan Aydın, "Bu kadar insanın vebali benim üzerimde değil" dedi.

Aydın, cezaevindeki yaşamına dair bilgiler de verdi. 2 katlı koğuşta tek başına kaldığını ve imkanlarının oldukça iyi olduğunu belirten Aydın, spor yaparak 30 kilo verdiğini ifade etti.

gedjr8nxwaanzjh.png

2028 yılında serbest kalma planları yaptığını belirten Aydın, gelecekteki planları hakkında da konuştu. Ya Mars'a taşınacağını ya da e-ticaret işi yapacağını açıklayan Aydın'ın mektubu, medya ve kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.

Kaynak: karar