Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) İzmir Temsilciliği, 4. Olağan Genel Kurulu'nda görev değişimi yaşandı. Yiğit Aslanata, Mesut Öndeş'ten görevi devralarak yeni döneme başladı.

Işılay Saygın Güzel Sanatlar Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen genel kurula katılan üyeler, yeni dönemde yapılacak faaliyetleri ve yönetim değişikliğini değerlendirdi.

Yiğit Aslanata, İzmir İl Temsilcisi oldu

Genel kurulun sonunda yapılan seçimde, Yiğit Aslanata TÜGVA İzmir İl Temsilciliği görevine getirildi. Yeni dönemin başlamasıyla birlikte gençlik çalışmalarının daha da genişleyeceği ve gençlerin toplumsal katkısının artacağı belirtil

İzmir Valisi Süleyman Elban'dan açılış konuşması

Genel kurulun açılışında konuşan İzmir Valisi Süleyman Elban, yeni dönemin hayırlı olmasını temenni ederek, yeni yöneticileri tebrik etti. Gençliğin, ülkenin geleceğinde önemli bir rol oynadığını vurguladı ve gençlerin sorumluluklarını yerine getirmeleri gerektiğini ifade etti.

TÜGVA Genel Başkanı İbrahim Beşinci'nin değerlendirmesi

TÜGVA Genel Başkanı İbrahim Beşinci, genel kurulda yaptığı konuşmada TÜGVA'nın Türkiye genelindeki etkin çalışmalarına vurgu yaptı. TÜGVA'nın, gençlerin yeteneklerini ve potansiyellerini en üst düzeyde kullanmalarına katkı sağladığını söyledi.

Avukatlardan Ankara'da 'savunma mitingi' Avukatlardan Ankara'da 'savunma mitingi'

İbrahim Beşinci, gençliğin toplumsal sorunlara duyarlılığı ve katkı sağlama potansiyelinin altını çizdi. TÜGVA'nın gençleri eğitimden toplumsal projelere kadar geniş bir yelpazede desteklediğini ifade etti.

Eyyüp Kadir İnan'dan gençlere mesaj

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, TÜGVA'nın güçlü ve etkin bir gençlik teşkilatı olduğunu vurguladı. İnan, gençlerin enerjisiyle ülkenin daha aydınlık bir geleceğe ulaşacağına inandığını söyledi.(Yenigün)

Editör: Haber Merkezi