Gaziosmanpaşa'da yaşanan bu trajik olayda, uyuşturucu kullanımıyla bağlantılı olarak 24 yaşındaki Özkan Y., üvey annesi Dilek Y. ve babasından uyuşturucu almak için para istemiş ve isteği kabul edilmeyince tehditler savurmuş.

Evde istenmeyen Özkan Y., ardından üvey annesi ve kız kardeşini sokakta takip etmiş.

Müstehcen fotoğraf gönderip,  1,5 milyon lira dolandıran 35 kişi gözaltına alındı Müstehcen fotoğraf gönderip, 1,5 milyon lira dolandıran 35 kişi gözaltına alındı

Sokakta yaşanan korkunç olayda, Özkan Y. elindeki tabanca ile üvey annesi Dilek Y.'nin başına iki el ateş etmiş ve hızla olay yerinden kaçmış.

İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilmiş ancak Dilek Y.'nin hayatını kaybettiği belirlenmiş. Polis ekipleri, Özkan Y.'nin yakalanması için çalışmalarına hız vermiş.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, Özkan Y.'nin elinde tabanca ile üvey annesini takip ettiği ve ardından kafasına ateş ettiği görülüyor. Olayın şokunu yaşayan kızının ise panik içinde koşuşturduğu izleniyor.

Cadde üzerinde bulunan bir esnaf, olay anını şu şekilde aktarıyor: "2 silah sesi duyduk. Bir çocuk kaçmaya başladı. Karşıya geçtiğimde kadın yüzüstü yatıyordu. Kadın vefat etmişti. Kadının yanında 7-8 yaşlarında bir kız çocuğu vardı ve 'Abim vurdu' dedi. Sonradan öğrendiğimiz kadarıyla üvey abisiymiş. Vuran kişi, uyuşturucu kullanıyormuş. Babası kendilerini rahatsız ettiğini söyledi. Babasıyla annesinin arasında bir sıkıntı olmadığı belliydi. Babası eve almadıklarını söylemişti. Olaydan sonra kız çocuğunun 'Annemi vurdular' diye bağırmasıyla müdahale etmeye gittik."

Kaynak: sözcü