Bakan, söz konusu durumun bölgenin ve aracın yarattığı tehlike açısından endişe verici olduğunu belirterek, "Bu çocuklar, bu vatan evlatları Allah muhafaza kaza olsa sağ çıksalar, sakat kalırlar.

Ateş altında kalsalar, pusuya düşseler ki Hani-Lice arasındaki yol geçmişte en çok pusu atılan, en çok şehit verdiğimiz yollardan biri." dedi.

Kendini yaralayan Dilan Polat Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi Kendini yaralayan Dilan Polat Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi

CHP Milli Savunma'dan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu da benzer durumları daha önce depremden sonra yaşadıklarını belirterek, bu durumun iki kurum arasındaki bağların koparılmasının olumsuz sonuçlarını gösterdiğini ifade etti.

Ayrıca, yaşananları kaydeden bir uzman çavuş, yaşananları cep telefonuyla kaydederek güvenlik önlemlerinin alınmadığına dikkat çekti.

Uzman çavuş, terörle mücadele etmiş bir birlikten Lice Alay'a çıkmak üzere olduklarını ve emniyet kemeri dahi takılmadan bu şekilde seyahat ettiklerini dile getirdi. Videoyu gerekli yetkililere ileteceklerini de belirtti.

Kaynak: Gazete Duvar