Ramazan Bayramı sonrası İstanbul ve Ankara'da trafiğe kısıtlama! Ramazan Bayramı sonrası İstanbul ve Ankara'da trafiğe kısıtlama!

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Depremde Hasar Gören ve Onarımı Devam Eden Ağcabey Camii’nde İncelemelerde Bulundu

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, 6 Şubat Depremi’nde hasar gören ve onarım çalışmaları devam eden Bahçe ilçesi Ağcabey Camii'nde incelemelerde bulunarak, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyarette Bahçe Kaymakamı Aziz Kayabaşı ve Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz da yer aldı. Bahçe Kaymakamı Aziz Kayabaşı, Vali Dr. Erdinç Yılmaz’a devam eden çalışmalar hakkında detaylı bilgi verdi.

 Vali Dr. Erdinç Yılmaz, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, tarihi Ağcabey Camii’nin aslına uygun olarak onarımının tamamlanacağını ve vatandaşlarımızın hizmetine gireceğini ifade etti. Vali Yılmaz, Caminin onarımında çalışan personele kolaylıklar dileyerek ziyaretine son verdi.

 Programının devamında vatandaşlarımızın kendisine iletmek istediği sorun ve talepleri dinleyen Vali Yılmaz, taleplerin değerlendirilmeye alındığını ve imkânlar ölçüsünde çözümü için gayret göstereceklerini söyledi.

Editör: Haber Merkezi