Vali Dr. Erdinç Yılmaz’ın 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı

        Cumhuriyetin kurucusu, kararlı bakışlarıyla ışıldayan gözleri, çelik gibi iradesiyle en zor zamanlarda bile ortaya koyduğu cesareti ve her daim bir adım ileriyi öngörebilen zekası ile, düşmanın yüreğine korku salan, ülkemizin ufuklarında bağımsızlık güneşini bir meşale gibi yakan, kalbimizin en güzel yerinde yatan büyük ve eşsiz kahraman Gazi Mustafa Kemal Atatürk gönülden bağlı olduğu vatan topraklarının sinesine kavuşmasının 85’inci yılında bir kez daha saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

     Büyük Önder Mustafa Kemal  Atatürk  birçok meziyeti şahsında toplamış büyük bir devlet adamı, ileriyi gören bir liderdir. Erzurum Kongresi'nde:“Vatanın bölünmez bir bütün olduğunu" tüm dünyaya ilan etti, Sakarya Savaşı’nda: "Vatanın her karış toprağı, vatandaş kanıyla sulanmadıkça terk olunmaz." ideali ve sarsılmaz inancıyla vatan topraklarına da sahip çıkmıştır.

Kütahya'da Seçimlerde Yeniden Sayım Kararı Alındı Kütahya'da Seçimlerde Yeniden Sayım Kararı Alındı

    Sayın Hemşehrilerim:

        Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün geleceğimize ışık tutan “Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir.” Sözünden hareketle, Kemal Atatürk’ün “En Büyük Eserim” dediği Türkiye Cumhuriyeti’ne sahip çıkıp; fikirleri ışığında birlikte çalışarak Ülkemizi Türkiye Yüzyılında daha ileri seviyelere getirmek için her türlü fedakârlığı göstermek durumundayız. 

Büyük Kahraman Gazi Mustafa Kemâl Atatürkü ve silah arkadaşlarını, vatanımız uğruna fedakârca şehit ve gazi olan istiklâl mücadelemizin tüm kahramanlarını da en kalbi duygularımla, rahmet ve şükranla yâd eder, hepinizi sevgi ve saygılarımla selamlarım.

Editör: Haber Merkezi