WhatsApp, yeni özelliği görüntülü mesajları duyurdu. Platformdan yapılan açıklamaya göre, WhatsApp'in sesli mesajlar özelliğinin yanına ek olarak görüntülü mesaj özelliğini getirdiği belirtildi.

Görüntülü mesajlar sayesinde, 60 saniye içinde söylemeniz ve göstermeniz gerekenleri kaydedip sohbetlere yanıt verilebilecek.


WhatsApp'in bu özellikle beraber, birine mutlu yıllar dilemek, bir şakaya gülmek ya da iyi haberler getirmek gibi durumlarda önemli anlara mesaj gönderilen kullanıcıyı da ortak etmeyi hedefliyor. Öte yandan şirket görüntülü mesaj göndermenin, sesli mesaj göndermek kadar basit olduğunu vurguladı.

Bir kullanıcıya görüntülü mesaj göndermek istenildiğinde video moduna geçerek kaydetmeye basılı tutmak gerektiği kaydedildi. Ayrıca sohbette açılan videolar otomatik olarak sessiz bir şekilde oynatılacağı ancak dokunulduğu zaman sesinin açılacağı vurgulandı.

Instagram, Özel Mesajlarda "Yazıyor" İbaresini Kapatma Özelliği Getiriyor Instagram, Özel Mesajlarda "Yazıyor" İbaresini Kapatma Özelliği Getiriyor

Görüntülü mesajlar özelliğinin şu anda kademeli olarak sunulduğu ve önümüzdeki haftalarda herkes için kullanıma sunulacağı belirtildi.
 

Editör: Haber Merkezi