26 Kasım 2018 tarihli Bakanlık kararıyla İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü olarak Adana’ya atanan Hüsamettin Erkınay, 10 Nisan 2023 tarihli Bakanlık kararı ile Bursa İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü olarak atandı.

Çorum'da fabrika işçileri azottan zehirlendi: 1'i ağır 6 işçi hastanede Çorum'da fabrika işçileri azottan zehirlendi: 1'i ağır 6 işçi hastanede

Gerek devlet kurumları gerekse vatandaşlarla ilişkilerinde başarılarıyla adından söz ettiren Erkınay özellikle pandemi ve deprem dönemlerinde vatandaşlara hızlı bir şekilde hizmet vermesi ile de Adanalıların memnuniyetini kazandı.

Evli ve bir çocuk babası olan Hüsamettin Erkınay, Adana'da görev yaptığı müddet boyunca kamu hizmetlerinin hızlı ve etkili bir şekilde gerçekleşmesi yönünde yaptığı çalışmalar, verdiği nüfus ve vatandaşlık hizmetleri nedeniyle de başta İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Adana Valisi Süleyman Elban’ın da takdirini kazanmıştı.

Adana İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü görevine Sakip Pehlivanoğlu atandı. Pehlivanoğlu’nun önümüzdeki günlerde görevine başlayacağı ifade ediliyor.

Editör: Haber Merkezi