TBMM arşivlerinden 23 Nisan'a ait çok özel görüntüler yayımlandı! TBMM arşivlerinden 23 Nisan'a ait çok özel görüntüler yayımlandı!

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürü Ahmet Türköz, DAİMFED (Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu) e konuk oldu.Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürü Ahmet Türköz, Daire Başkanları Hüseyin Cevahir Özalp, Fırat Aykent ve Adana İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Recep Kurtoğlu DAİMFED’ e konuk oldular. DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Yönetim kurulu ve DAİMFED üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda, Genel Müdür, Daire başkanları ve Adana İl Müdürüne mini bir brifing, slayt gösterimi ile DAİMFED çalışmaları sunumu yapıldı. Ardında STK lar, yeni gündeme gelen yönetmelikler değişiklikler istişare edildi.
 

DAİMFED HAKLI GURURU YAŞIYOR
İç işleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürü Ahmet Türköz; “DAİMFED ve onun bileşenleri olan Dernekler hakkında İl Müdürümüzden aldığım bilgilerle birlikte incelememiz sonucu DAİMFED yaptıkları ve yapacaklarıyla haklı bir STK gururu yaşıyor. Bu gururu hak etmekle birlikte yakın geçmişimizdeki Asrın felaketi olan Depremdeki Bölgeye olan katkıları çok büyüktür. Federasyon olarak gerek bileşenleri olan dernekler gerekse kurum olarak kendileri sosyal projeleri destekleri gıpta vericidir. Bizim tarafımızdan ise bürokratik işlem gerekliliklerini tam ve zamanında yapılmış olması örnek teşkil etmektedir. DAİMFED e misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum.” Açıklamasında bulundu.

 

DAİMFED HALA DEPREM BÖLGESİNDE
DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu açıklamasında; “DAİMFED olarak Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürümüz Ahmet Türköz’den bu sözleri duymak gurur verici kendilerine kurumumuz adına teşekkür ediyorum. Bu duygular içerisinde mütevazi olmadan Adana için Ülkemiz için elimizden geleni fazlasıyla yapma gayreti içerisindeyiz. Deprem Bölgesinde DAİMFED olarak yıkım ekiplerimiz ve ekipmanlarımızla devletimizin yanında çalışmalarımız devam etmektedir. Elbette İnşaat sektörü ve temsilcilerinin ekonomideki farkındalığından cesaret almaktayız. DAİMFED olarak Deprem bölgesindeki gayret ve çabalarımız sürmektedir.” İfadelerinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi