18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 107'nci yıl dönümü ve Şehitler Günü dolayısıyla Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Kumluca Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen resmî tören ile anma ve kutlama etkinliğine katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili Aydın Özer, Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Kumluca Kaymakamı Uğur Kolsuz, Cumhuriyet Savcısı Muhammet Numan Ergin, Cumhuriyet Halk Partisi Kumluca İlçe Başkanı Arif Kocacık, İyi Parti Kumluca İlçe Başkanı Bekir Bircan ilçe protokolü ve vatandaşların katılımıyla, Cumhuriyet Meydanında 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi 107’nci yıldönümü Çelenk Sunma Töreni düzenlendi.

Köleoğlu törenin ardından, Kumluca Anadolu Lisesi’nin düzenlediği 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için Mehmet Akif Ersoy Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen programa katıldı.

“ÇANAKKALE ZAFERİ” GÖSTERİSİ

Programda öğrencilerin hazırladığı “Çanakkale Zaferi” Konulu gösteri izleyicilerden tam not aldı.  Köleoğlu, “Çanakkale Zaferi” yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyelerini takdim etti.

Program sonrası gösterideki öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirildi.

 

 

 

 

Kaynak: anka