İsrail'in günlerdir bomba saldırısına tuttuğu Gazze'de çocuklar, hava saldırısında ölmeleri durumunda aile üyelerinin çocuklarının cesetlerini teşhis edebilmeleri için artık isimlerini avuçlarına yazmaya başladılar.

Hamas'ın 7 Ekim sabahı başlattığı Aksa Tufanı operasyonuna karşılık veren İsrail askeri, Filistin'in Gazze şehrine bomba yağdırmaya devam ederken bölgeden gelen görüntüler yaşanan acıklı trajediyi gözler önüne seriyor.

AVUÇLARINA İSİMLERİNİ YAZIYORLAR...

Gazze şehrini ablukaya alan İsrail, bölgede binlerce sivilin de ölümüne sebep oldu. Ne yazık ki Gazze'de çocuklar hava saldırısında ölmeleri durumunda anne ve babalarının cansız bedenlerini teşhis edebilmeleri için avuçlarının içine isimlerini yazmaya başladı.

ABLUKA ALTINDAKİ GAZZE BOMBALANIYOR...

Kara, hava ve denizden abulaka altına alınan Gazze'de ise bombardıman sürüyor. İsrail jetleri, gece boyunca Gazze'yi bombaladı. İsrail tanklarının Gazze sınırındaki bekleyişi de sürüyor. Bombardıman sırasında sivil bir konvoy da hedef altına alındı, 70 kişi yaşamını yitirdi.

Brezilya'nın Rio Grande do Sul Eyaletinde Şiddetli Yağışlar Sel Felaketine Yol Açtı: 8 Ölü, 21 Kişi Kayıp Brezilya'nın Rio Grande do Sul Eyaletinde Şiddetli Yağışlar Sel Felaketine Yol Açtı: 8 Ölü, 21 Kişi Kayıp

ÜST DÜZEY HAMAS KOMUTANI ÖLDÜRÜLDÜ

Bombardıman sabahın ilk ışıklarıyla birlikte devam etti. İsrail ordusu, bombardımanlarda Hamas'ın üst düzey bir komutanının öldürüldüğünü açıkça dile getirdi.(son dakika)

Editör: Haber Merkezi