Zeydan Karalar: Klima çalıştırmayanlara yasal işlem uyguluyoruz

ADANA Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, toplu taşıma araçlarında klima denetimini sürdürüyor. Başkan Zeydan Karalar, “Klima çalıştırmadığını tespit ettiğimiz toplu taşıma araçlarına yasal işlem uyguluyoruz” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar denetlemelere katılarak toplu taşıma araçlarında vatandaşların klimalı ortamda, yaz sıcağından etkilenmeden seyahat etmelerini sağlamak için çaba sarf ediyor. Başkan Zeydan Karalar, “Kentimizde yaz aylarında toplu taşımada klima açmak zorunludur. Hava sıcaklığının arttığı şehrimizde vatandaşlarımızın rahat ve konforlu seyahat edebilmesi için denetimlerimizi sıklaştırıyoruz. Klima çalıştırmadığını tespit ettiğimiz toplu taşıma araçlarına yasal işlem uyguluyoruz” dedi.
ATATÜRK PARKI’NDA SOHBET 
Göreve başladığı günden bu yana kentin her noktasında hemşehrileriyle buluşan Başkan Zeydan Karalar, Cumhuriyetin ilk yıllarında yapılan Atatürk Parkı’nda Adanalılarla bir araya geldi. Başkan Zeydan Karalar ziyaretle ilgili şunları söyledi: "Adana'nın en değerli parklarından Atatürk Parkı'nda hemşehrilerimizle buluştuk. Emeklilerimizin çay sohbetine ortak olduk, gençlerimizle gelecek beklentilerini konuştuk.”(DHA)

Trabzon'da raylı sistem dönemi başlıyor Trabzon'da raylı sistem dönemi başlıyor

Editör: Haber Merkezi