IŞİD'e Yönelik Operasyonda 30 Şüpheli Gözaltına Alındı IŞİD'e Yönelik Operasyonda 30 Şüpheli Gözaltına Alındı

Zonguldak'ta heyelan: Anne-oğul kurtarılmaya çalışılıyor

Zonguldak'ta heyelanda tek katlı müstakil evin çökmesi sonucu enkaz altında kalan anne ve oğlunu bulmak için arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

Asma ilçesi Tulumba Caddesi'nde yağan şiddetli yağışın ardından meydana gelen toprak kayması sonucu enkaz altında kalan Perihan Çakar (82) ve oğlu Sait Çakar'ı (51) bulmak için gece saatlerinde çalışmalara ara verildi. dün şehirde. Her şey sabahın ağarmasıyla yeniden başladı.

Ekiplerin yaptığı incelemede çöken bölgenin güvenli olduğu belirlendikten sonra Zonguldak Belediyesi, Jandarma ve Türkiye Taşkömürü Kurumu'ndan (TTK) kurtarma ekipleri AFAD'ın koordinasyonunda alana girdi.

Polis ekiplerinin geniş güvenlik önlemi aldığı bölgede anne ve oğlunun bulunması için çalışmalar sürüyor.

Ancak ilk heyelanın ardından çalışmalar devam ederken meydana gelen ikinci heyelanda toprak altında kalan iş makinesi de görüldü.

Ne oldu?

Tulumba ilçesi Asma ilçesinde dün sağanak yağış nedeniyle heyelan meydana gelirken, caddeye bakan tek katlı müstakil ev, toprak ve üzerine düşen kaya parçalarının etkisiyle çöktü. .

AFAD, itfaiye, polis, jandarma, sağlık ekipleri ve diğer ekiplerin sevk edildiği bölgede, evde olduğu sanılan anne ve oğlunun kurtarılması için çalışmalar sürüyor.

Çalışmalar sırasında aynı bölgede meydana gelen ikinci heyelanın ardından ekipten 21 kişi yaralanırken, 15 yaralı da ayakta tedavilerinin ardından hastaneye kaldırılarak taburcu edildi.(Dünya)

Editör: Haber Merkezi