Kayseri'de yaşanan silahlı kavga davasında, şarkıcı Metin Işık ile oğlu Mustafa Işık'ın yanı sıra eşi Gülbahar Işık da tutuklandı. Davada Metin Işık'ın müebbet hapisle cezalandırılması, eşi Gülbahar Işık'ın ise beraatine karar verildi.

Mustafa Işık'a yöneltilen suçlamalarla ilgili olarak savcı, "kasten adam öldürmeye teşebbüs etme" suçundan müebbet hapis cezasını talep etti. Mahkeme heyeti, Mustafa Işık'ın tutukluluk halinin devamına karar vererek, esasa ilişkin savunma için duruşmayı erteledi.

Duruşmanın ardından savcı, Metin Işık için "kasten öldürmeye azmettirme" suçundan beraat talep etti. Ancak Metin Işık'ın "silahla tehdit" suçundan cezalandırılmasını istemişti. Mahkeme heyeti, esasa ilişkin savunmanın alınması için duruşmayı erteledi.

Oğuz Murat Acı olayında yeni gelişme:  Aracın içinde Demirörenlerin oğlu da var Oğuz Murat Acı olayında yeni gelişme: Aracın içinde Demirörenlerin oğlu da var

Davada yaşanan gelişmelerin ardından savcının mütalaasını açıkladığı belirtildi.Savcı, Metin Işık'ın beraatını talep ederken, oğlu Mustafa Işık'ın müebbet hapsini istemişti. Mahkeme heyeti, duruşmayı erteleyerek esasa ilişkin savunmanın alınmasına karar verdi.

Kaynak: Cumhuriyet