Samsun'un Bafra ilçesinde yaşanan şiddet olayı şok etkisi yarattı. 70 yaşındaki İsmail Yılmaz, bir yıldır ayrı yaşadığı ve boşanmak istemeyen 43 yaşındaki eşi Yıldız Yılmaz'a sokak ortasında kurşun yağdırdıktan sonra intihar girişiminde bulundu.

Şanlıurfa'da 1 Mayıs Günü İş Kazası: Bir İşçi Hayatını Kaybetti Şanlıurfa'da 1 Mayıs Günü İş Kazası: Bir İşçi Hayatını Kaybetti

Olay, Kemalpaşa Mahallesi Evliya Çelebi Sokak'ta gerçekleşti. İsmail Yılmaz, boşanmak istemeyen eşi Yıldız Yılmaz'a sokak ortasında kurşun yağdırdı. Yıldız Yılmaz ağır yaralanırken, saldırgan İsmail Yılmaz da kendisine zarar vermek amacıyla silahını kullandı.

Polis ekipleri, kaçan İsmail Yılmaz'ın evine gittiğinde onu pencerede silahını başına dayamış halde buldu. İsmail Yılmaz, polis müdahalesi sırasında kendini vurdu ve ağır yaralandı.

Her iki yaralı da acil servis ekiplerince Bafra Devlet Hastanesine kaldırıldı. İsmail Yılmaz daha sonra Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, çevredeki vatandaşlar ve yetkililer şiddetin her türlüsünü kınadı ve olayın bir an önce aydınlatılması gerektiğini vurguladı.

Kaynak: milliyet