Bir sigara grubuna daha zam geldi! Bir sigara grubuna daha zam geldi!

Ünlü analistin yorumları şaşırttı! O tarihten sonra parası olan da alamayacak! Altının yükselişine değinen analist, “Tren kalktı” diyerek duyurdu. Altında tren kaçıyor, o vakitte alan para babası olacak! Uzman analist tarih vererek yatırımcıları uyardı...

Altın, dolar ve kripto para piyasaları tahminleriyle dikkat çeken Uzman Analist Hatice Kolçak yeni tahminlerini paylaştı.

“KRİZİ FIRSATA ÇEVİRENLER KAZANACAK”

Uzman Analist Hatice Kolçak “Krizi Fırsata Çevirenler Kazanacak” isimli videosu ile yatırımcıları uyardı.

Çin’in doları domine etmek için aldığı tedbirler altın fiyatlarının yükselmesine neden oluyor. Yeni haftaya yükselişle başlayan ons ve gram altın daha da yükselmeye devam ediyor.

“GRAM ALTINDA BEKLENTİMİZ: 2000”

Uzman Analist Hatice Kolçak “Krizi Fırsata Çevirenler Kazanacak” isimli videosunda kredi faizlerindeki ani yükseliş, konut ve otomobil piyasalarındaki durgunluk arasında nakit sıkışıklığı kargaşasında bu dönemi fırsata çevirenlerin yükselişe geçeceğini söylediği videoda önemli ipuçları verdi. Dolara herhangi bir müdahale olmayacağını belirten Kolçak “Gram altında hiçbir sorun yok. Gram altın kaldığı yerden devam ediyor. Öyle çok büyük bir düşüş olacağını beklemeyin. Hatta bu zamanları mumla arayacağız. Ons altında küçük bir geri çekilme bizim gibi orta ve uzun vadede altın toplayanlar için alım fırsatı olur. Gram altında beklentimiz 1725-1730 TL'yi kırmasıyla beraber uzun vadede 2000 TL.” ifadelerini kullandı.

KOLÇAK ÖNERİLERDE BULUNDU

Altın yatırımıyla ilgilenenlere Uzman Analist Kolçak “Gram altında pozisyonumu korumaya devam ediyorum. Elimdekileri vermiyorum. Hiç almayan ve almak isteyenler artık şöyle düşünün tren kalktı gidiyor. Trene bir yerden bilmek gerekiyor.” uyarılarında bulundu.

Uzman Analist Hatice Kolçak X platformu üzerinden artan konut fiyatlarına şu şekilde değindi: “İnşaat maliyetleri konut fiyatları üzerinde önemli etken ama fiyatı belirlemede yeterli değildir. Fiyatı arz talep belirler. Likidite krizi talebi olumsuz etkiliyor. Satıcıların kral olduğu dönem bitti. Alıcıların kral olduğu dönem başladı. Nakit kral dönemi güzel fırsatlar çıkaracak.”(karar)

Editör: Haber Merkezi