Ankara Valiliği'nden Kritik Uyarı: Yarın Akşamdan İtibaren Kuvvetli Sağanak Yağış ve Gök Gürültülü Fırtına Bekleniyor

Ankara Valiliği, yarın akşam saatlerinden itibaren şehrin çevrelerinde meydana gelmesi beklenen kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlar konusunda kritik bir uyarıda bulundu. Valilik tarafından yapılan yazılı açıklamada, 17 Kasım Cuma günü akşam saatlerinden itibaren genelde 21-50 kg/m2 aralığında olması tahmin edilen kuvvetli sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışların, 19 Kasım Pazar günü sabah saatlerine kadar devam etmesi öngörülmektedir.

Ege'nin güneyi için fırtına uyarısı yapıldı! Ege'nin güneyi için fırtına uyarısı yapıldı!

Ankara Valiliği, bu yoğun yağışların sebep olabileceği ani sel, su baskını, yıldırım düşmesi, ve ulaşımda aksamalara karşı vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı. Valilik, kamuoyunu bilgilendirerek, önlem alınması gereken durumlar hakkında şu ifadelere yer verdi: "Kuvvetli yağışların sebep olacağı ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Kamuoyunun bilgisine sunulur."

Ankara sakinlerinin bu uyarı doğrultusunda yetkililerin talimatlarına uymaları, su baskınları ve diğer olumsuz durumlarla başa çıkabilmek adına gerekli önlemleri almaları önem arz etmektedir.(Halk)

Editör: Haber Merkezi