Korkutan yangın, saat 19.30 sularında Kepez ilçesi Barış Mahallesi 6100 Sokak üzerindeki gecekondu da çıktı. Öğrenilen bilgiye göre, Neriman Küçüktokuç ve torununun yaşadığı evin garaj bölümünde henüz bilinmeyen bir sebeple alevler yükselmeye başladı. Garaj bölümündeki yanıcı malzemeler sebebiyle alevler kısa sürede üst kata çıktı. Aile kendini dışarı atarken, çevredekilerin ihbarı üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. İhbarla adrese çok fazla itfaiye ve polis ekibi geldi.

Antalya'da müstakil ev alev alev yandı

İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak

Çatının ahşap olması sebebiyle yangın kısa sürede tüm evi sardı ve sıra sıra patlamalar gerçekleşti. Patlamalarla beraber mahalleli ise sokağa çıktı. Çok fazla sayıda itfaiye ekibi hem alt hem üstten yangına müdahalede bulunarak, yakınındaki evlere sıçramasını engelledi. Ekiplerin tüm çabalarına rağmen ev ve garaj bölümü kullanılamıyıcak hale geldi.

Antalya'da müstakil ev alev alev yandı, patlamalar mahalleyi sokağa döktü  İhlas Haber Ajansı

Yangında garajdaki bir motosikletinde yandığı görüldü. Büyük üzüntü çeken ev sahibi Neriman Küçüktokuç’u komşuları sakinleştirdi. Yangının çıkış sebebiyle ilgili araştırma devam ediyor.(karar)

Editör: Haber Merkezi