Serseri kurşun kafasının arkasına isabet etti! Serseri kurşun kafasının arkasına isabet etti!

Avcılar'daki Metrobüs Üstgeçidinde Yoğunluk Oluştu

Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde, İstanbul'da metro ve metrobüs duraklarında yoğunluk yaşandı. Avcılar'da bulunan İBB Sosyal Tesisleri durağındaki metrobüs üstgeçidinde gün boyu devam eden yoğunluk, zamanla izdiham halini aldı. Ayrıca Şirinevler metrobüs durağında da benzer bir yoğunluk yaşanırken, Üsküdar metrosunda da kalabalık nedeniyle zor anlar yaşandı.

Metrobüs Üst Geçidinde Yoğunluk ve Vatandaşların Yaşadığı Zorluklar

Avcılar'daki İBB Sosyal Tesisleri durağındaki metrobüs üst geçidinde, özellikle bebek arabalı ve engelli araçlarıyla durağa ulaşmaya çalışanlar zor anlar yaşadı. Vatandaşlar uzun süre beklemek zorunda kaldı ve yoğunluktan şikayet etti. Bir vatandaş, "Geldiğime geleceğime pişman oldum. Hiçbir yer engeliye uygun değil. Her taraf tümsek keşke gelmeseydim" şeklinde konuştu.

Başka bir vatandaş ise, "Şurayı görüyorsunuz İstanbul gibi büyük bir metropole yakışmayan bir görüntü. İnsanlarımız her şeyin en güzeline layık. Bu konuyla ilgili mutlaka çözüm üretilmesi gerekiyor" dedi.

Ramazan Bayramı ve Toplu Taşımanın Ücretsiz Olması

İstanbul'da Ramazan Bayramı boyunca metro, metrobüs ve otobüslerin ücretsiz olması, toplu taşımayı tercih edenleri artırdı. Şirinevler metrobüs durağında da yoğunluk oluştu.

Kaynak: DHA