Söke ilçesinde yaşanan şiddetli sağanak yağış sonucu oluşan sel felaketi, günün aydınlanmasıyla birlikte dehşet verici boyutlara ulaştı. Sel baskınında iki kişi hayatını kaybetti ve 7 kişi kayboldu. Ölenler Hacer Alptekin ve Erhan Kavaklıçay olarak belirlendi. Ali Alptekin hala kayıp ve arama çalışmaları devam ediyor. Ayrıca Nurten Sivritaş'ın kayıp olduğu, Nadire Toksoy'un ise yaralı kurtarıldığı, İzzet Talas'ın kayıp olduğu ve Mehmet Türkan'ın yaralı olarak kurtarıldığı biliniyor. Yaralı olan Mehmet Türkan Söke Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Nadire Toksoy için helikopter sevk edildi.

Söke'nin Nalbantlar, Kisir, Demirçay ve Güneyyaka mahallelerinde meydana gelen şiddetli yağışlar nedeniyle 5 araç sel sularına kapıldı. İzmir ve Aydın'dan AFAD, jandarma ve polis ekipleri sevk edilerek arama-kurtarma çalışmaları başlatıldı.

Korhan Berzeg'in Kafatasına Ait Olduğu Değerlendirilen Parça Bulundu Korhan Berzeg'in Kafatasına Ait Olduğu Değerlendirilen Parça Bulundu

Ayrıca çevre ilçelerden de yardım ekipleri bölgeye gönderildi ve Kızılay, bölgedeki vatandaşların yemek ihtiyaçlarını karşılamak için hazırlıklarını sürdürüyor.(İHA)

Editör: Haber Merkezi