Hatay'da denizde hortum görüldü Hatay'da denizde hortum görüldü

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde bir gece içerisinde aynı sokakta bulunan üç kahvehaneye karşılıklı olarak silahlı saldırı düzenlendi. Saldırılarda bir kişi yaralanırken, olay anları güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, Balıkyolu Mahallesi 456. Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, henüz plakası belirlenemeyen bir otomobil, karşılıklı bulunan iki kahvehanenin olduğu noktada durdu. Saldırgan otomobilden inerek her iki kahvehaneye de ateş açtı. İki kahvehaneye toplamda 11 kurşun isabet ettiği belirtildi. Saldırı sırasında bir kişi yaralanırken, pencerelerden dağılan cam parçaları nedeniyle başka kişiler de hafif şekilde yaralandı.

Saldırının yaşandığı anlar, güvenlik kameralarına yansıdı. Saldırganın kaçış anı ve olay yerine gelmesi görüntülendi. Yapılan ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan şahıs, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Aynı gece İstiklal Mahallesi Büyükayazma Caddesi üzerinde bir başka kahvehaneye daha silahlı saldırı düzenlendi. Saldırganın aynı kişi olup olmadığı araştırılıyor. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, saldırganların yakalanması için geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Kaynak: son dakika