Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yaşanan korkunç bir olayda, iftar saati sırasında sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan bir baba, kendini oğlunun koruması için feda etti. 10 yaşındaki oğluyla birlikte pide almak için dışarı çıkan Mesut Karagözoğlu, başıboş köpeklerin saldırısına maruz kaldı. Oğlunu kurtarmak için kendini köpeklere feda eden Karagözoğlu, çenesinin kırılması, elleri ve gövdesinin parçalanması gibi ciddi yaralanmalarla hastaneye kaldırıldı. İçinde bulunduğu tehlikeli durumu fark eden arkadaşı, hızla müdahale ederek Karagözoğlu'nu hastaneye yetiştirdi.

Hastanede yapılan müdahalelerle hayata tutunan Karagözoğlu'nun çenesinin kırıldığı, ellerinin ve gövdesinin parçalandığı, kulağına 30 dikiş atıldığı belirtildi. Şu an ameliyat sürecine giren Karagözoğlu'nun, 1,5 ay boyunca sıvı ve pipet ile besleneceği ifade edildi.

Yaşadığı dehşet anlarını anlatan Karagözoğlu, "Oğlumun başına bir şey gelmesin diye kendimi köpeklere feda ettim. Şimdi ameliyat olacağım ve bir süre beslenemeyeceğim. Yetkililerden bu konuya el atmalarını istiyorum." şeklinde konuştu.

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında gözaltına alınan polis serbest bırakıldı Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında gözaltına alınan polis serbest bırakıldı

Olayı gören görgü tanıkları ise bölgedeki başıboş köpeklerin artan tehlikesine dikkat çekerek, yetkililerden önlem alınmasını talep ettiler.

Kaynak: milliyet