Bahçeli'nin İçin Acıtan Fotoğraf Sosyal Medyada Gündem Oldu

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin son grup toplantısında yaptığı konuşma, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Bahçeli'nin konuşmasında kullandığı ifadeler, dikkat çeken bir fotoğraf ile bağlantılıydı.

Bahçeli'nin, "Partimizden ihraç edilen bir şahısla bile aynı kareye girmeye içimiz acısa bile ses çıkarmadık" sözleri, siyasetin gündemine oturdu. MHP lideri, isim vermeden yaptığı gönderme ile dikkat çeken bir isim olan Sinan Oğan'a atıfta bulundu.

Bahçeli, konuşmasında "İçimiz kan ağlayarak, ihraç ettiğimiz zatla aynı karede poz verdik" diyerek, Sinan Oğan ile birlikte çektirdikleri bir fotoğraf karesini anımsattı. Bahçeli, "Sanırım herkes mesajı aldı" şeklinde konuştu.

Özellikle AKP'ye yapılan Sinan Oğan göndermesi, dikkatleri çekti. Bahçeli, "Cumhurbaşkanımızın 14 ve 28 Mayıs'ta başarıya ulaşması için her özveriyi gösterdik. Kiminle istiyorsa görüşüp temas kurmasına destek verdik. Hatta partimizden ihraç edilen bir şahısla bile aynı kareye girmeye içimiz acısa bile ses çıkarmadık. Sanırım herkes anladı" şeklinde konuştu.

Sinan Oğan'ın 2014 ile 2015'teki seçimler öncesi ve sonrasında parti tüzüğüne uygun açıklamalar yapmadığı gerekçesiyle MHP'den ihraç edildiği hatırlatıldı. Ayrıca, Sinan Oğan'ın ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı olarak 28 Mayıs seçimlerinin ikinci turunda Erdoğan'ı desteklemiş olması da vurgulandı.

Trafikte cezalar % 78 arttı! Trafikte cezalar % 78 arttı!

Bu olay, sosyal medyada geniş bir şekilde tartışılırken, Bahçeli'nin bu çıkışı siyasette yeni bir polemiğin fitilini ateşlemiş gibi görünüyor(Halk)

Editör: Haber Merkezi