İstanbul Bakırköy ilçesi Cevizlik Mahallesi Fahri Korkut Caddesi üzerindeki yer altı çarşısının yer altı elektrik kablolarında yangın çıktı. Çarşı dumanla kaplanırken, işçiler kendi imkanlarıyla çarşıyı terk etti.

İhbar üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri olay yerine koştu.



Sağlık ekipleri, dumandan etkilenen iki kişiye ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yangın, elektrik kesintisinin ardından kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.


'CİĞERİMİZE KADAR DUMAN GİRDİ'

Can Muhammet Taş, dumanı gördükten sonra gittiklerini anlatarak, şöyle konuştu: "Duman yükseldi, biz de eşyalarımızı almadan ayrıldık. Duman dağıldıktan sonra dükkanı kapatıp ayrıldık. Dumandan 2 kişi etkilendi, duman ciğerlerimize girdi. Sürekli öksürüyorum ve boğazım ağrıyor. Yangın muhtemelen kablolardan kaynaklanmıştır" dedi.

Kavgada Atılan Taşla Yaralanan Kıdemli Başçavuş Yaşar 10 Ay Sonra Şehit Oldu Kavgada Atılan Taşla Yaralanan Kıdemli Başçavuş Yaşar 10 Ay Sonra Şehit Oldu



'AŞAĞI ÇARŞIYI DUMANLAR SARDI'

Tüccar Murat Polat, "Burada eski kablolardan dolayı elektrik patlaması meydana geldi. Alt çarşıyı duman sardı. Sağlık ekipleri geldi. Şimdilik herhangi bir sorun yok. Dumandan etkilenen vatandaşlar oldu ve sağlık ekipleri müdahale etti.

Kaynak: karar