İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik denetleme Şube Müdürlüğü, dün gece İstanbul Kadıköy'de hız denetimi yaptı. Birçok sürücüye ceza kesilirken, bir sürücü ve yakınları basın mensuplarına saldırı girişiminde bulunarak 'Benim canımı sıkmayın, kapat o kamerayı. Çekmeyeceksin beni' dedi. O anlar anbean kameralara yansıdı.

Kadıköy’de gece saatlerinde İstanbul Emniyet Müdürlüğü Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ‘abart egzoz, hız denetimi ve modifiyeli araç’ denetimi gerçekleştirildi.

İdari para cezası ödeyecek olan bir sürücü basın mensuplarına saldırdı. Sürücü, "Dalga mı geçiyorsunuz? Benim canımı sıkmayın. Kapat o kamerayı. Çekmeyecekler beni. Ne çekiyorsun hala sen?" şeklinde konuştu.

Türkiye'nin en iyi 10 lisesi açıklandı: İlk sırada hangi okul var? Türkiye'nin en iyi 10 lisesi açıklandı: İlk sırada hangi okul var?

BAZI ARAÇLAR TRAFİKTEN MEN EDİLDİ

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, 00.00 ile 03.00 saatleri arasında Kadıköy Sahil Yolu Çetin Emeç Bulvarı üzerinde denetim yaptı. Denetim esnasında birçok araca cezai işlem uygulandı. Bazı araçlar trafikten men edildi. Bağlanan bazı araçların sürücüleri görevini yapmakta olan basın mensuplarına saldırı girişiminde bulundu.(karar)

Editör: Haber Merkezi