Berna Laçin, beklenmedik bir sağlık sorunu nedeniyle sahnelere geçici bir süreliğine ara vereceğini duyurdu. Kendi sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, Pamukkale'de gerçekleşecek olan tek kişilik oyunu "Hayal Satıcısı"nın yanı sıra, 7 Mart'ta İzmir ve 8 Mart'ta Bodrum'da sahneleyeceği oyunların iptal edildiğini belirtti.

Ciddi bir omurilik sorunuyla karşı karşıya olduğunu ve acilen ameliyata alınacağını ifade eden Laçin, yoğun ilgi ve desteğe teşekkür etti. "Bedenimdeki bu yük ve baskı, nihayetinde kendini hastalık olarak gösterdi" diyerek sağlık sorununa dikkat çeken ünlü oyuncu, seyircilerinden anlayış beklediğini ve iyileştiğinde yeniden sahnelerde olacağının altını çizdi.

Çekmeköy Belediye Meclisi, TÜGVA ve Ensar Vakfı'yla İmzalanan Protokolleri Feshetti Çekmeköy Belediye Meclisi, TÜGVA ve Ensar Vakfı'yla İmzalanan Protokolleri Feshetti

Doktorlarla olan görüşmeleri nedeniyle şu an için telefonla iletişim kuramayacağını belirten Laçin, hayranlarının endişelenmemesi gerektiğini söyledi. İyileşme sürecinde duaların ve iyi dileklerin kendisi için çok önemli olduğunu vurgulayan sanatçı, "İyi günlerde görüşmek üzere" mesajıyla desteklerini esirgemeyen herkese minnettarlığını ifade etti.

Kaynak: Karar