Süper Lig'in güçlü ekiplerinden Beşiktaş, teknik direktörlük görevi için Portekizli deneyimli çalıştırıcı Fernando Santos'u seçti. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, 69 yaşındaki tecrübeli teknik adam, Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü olarak göreve başlayacak. Santos'un kariyeri, birçok uluslararası başarıya ve önemli lig zaferlerine sahip.

Fernando Santos, Portekiz Milli Takımı'nı çalıştırarak 2016 Avrupa Şampiyonası'nda zafer elde etmiş ve ayrıca 2019 UEFA Uluslar Ligi'ni kazanmıştı. Kulüp düzeyinde de başarıları bulunan Santos, Porto'da Portekiz Ligi ve Portekiz Kupası şampiyonlukları yaşamıştı.

Beşiktaş Kulübü tarafından yapılan açıklamada, "Fernando Santos'un yardımcılıklarını; Joao Carlos Viana Cunha Costa, Paulo Jose Ramos Mendes, Justino Fernando, Ricardo Miguel Candido de Sousa Santos, Jorge Manuel Caetano do Rosario yapacaktır." denildi.

Halkbank, milli libero Volkan Döne'yi kadrosunda tuttu Halkbank, milli libero Volkan Döne'yi kadrosunda tuttu

Fernando Santos'un kariyerindeki zengin tecrübe ve başarılar, Beşiktaş camiası tarafından umutla karşılanıyor. Yeni teknik direktörün takıma katacağı strateji ve liderlikle, Beşiktaş'ın önümüzdeki dönemdeki performansı merakla bekleniyor. Santos'un, Süper Lig'de ve uluslararası arenada Beşiktaş'ı başarıya taşıma hedefiyle göreve başlaması, futbolseverler arasında heyecan yaratmış durumda.

Kaynak: son dakika