Şanlıurfa'da 1 Mayıs Günü İş Kazası: Bir İşçi Hayatını Kaybetti Şanlıurfa'da 1 Mayıs Günü İş Kazası: Bir İşçi Hayatını Kaybetti

Jennifer Lopez'in dokuzuncu stüdyo albümü yaklaşıyor. Ünlü şarkıcının yeni albümü 16 Şubat'ta kamuoyuyla buluşacak. Lopez, kariyerinin en önemli anlarından biri olan 2002 tarihli “This Is Me…Then” albümünden bu yana 22. albümünü çıkardı. 2017 yılında duyurduğu yeni albümüne “This Is Me… Now” adını verdi.

54 yaşındaki şarkıcı, bu albümün kariyerinin son albümü olabileceğinin imasını yaptı. Lopez şunları söyledi: "Açıkçası yeni bir albüm yapacağımdan emin değilim. Bu albüm çok özel ve neredeyse bir 'koleksiyon parçası' gibi." "Bu albüm benim için bir dönemin sonu ama aynı zamanda yeni bir dönemin başlangıcı gibi geliyor. O yüzden asla asla demem ama bu albüm için her şeyimi verdim" dedi.

"BEN AFFLECK'E GÖNDERME"

"This Is Me… Now" albümü Jennifer Lopez'in son yirmi yıldaki duygusal, ruhsal ve psikolojik yolculuğunu anlatacak. Albümde López'in hayatına ve deneyimlerine odaklanan şarkılar yer alacak. Albümde ünlü şarkıcının zorlu çocukluk yılları ve ilişkilerine de yer verilecek. Hatta albümdeki bazı şarkılar onun Temmuz ayında Oscar ödüllü oyuncu Ben Affleck ile olan düğününe gönderme yapıyor.

Jennifer Lopez ayrıca yeni albümü için özel bir film projesi olan "This Is Me… Now: The Film"i de duyurdu. Filmin senaryosunu eşi Ben Affleck'le birlikte yazan López, dijital platformda ilk gösterimi yapılacak filmi albümle birlikte 16 Şubat 2024'te kamuoyunun beğenisine sunacak.

Filmin tanıtımında Ben Affleck'in 24 Kasım 2002 tarihli bir notu da yer alıyor. Notta şunlar yazıyordu: “Aşk zordur ama sen tatlısın. Hediye için teşekkürler. Umarım çiçekleri seversin. Hiçbir zaman yeterli olmadığını söyledin. "Sana güveniyorum."

Kaynak: CUMHURİYET