Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bugün yaşanan oturumda, AKP Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta ile CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır arasında 'bildiri' ve 'bez parçası' tartışması gerçekleşti.

Leyla Şahin Usta, TBMM'nin iradesiyle ortaya çıkan bir metni 'kağıt parçası' olarak nitelendirmeyeceğini belirterek, CHP'ye yönelik eleştirilerde bulundu. Ayrıca, Türk bayrağına da bez parçası denileceğini iddia etti ve bunu göstermek amacıyla bayrakları kullanarak gösterimde bulundu.

Dervişoğlu, Bahçeli'nin 'İhanet' Sözüne Yanıt :  Kişilerle Olan Hukukumu Beyanlarına Bakarak Oluşturmuyorum Dervişoğlu, Bahçeli'nin 'İhanet' Sözüne Yanıt : Kişilerle Olan Hukukumu Beyanlarına Bakarak Oluşturmuyorum

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır ise Türk bayrağına bez parçası denilemeyeceğini ifade ederek, Leyla Şahin Usta'nın bu ifadesine sert bir tepki gösterdi. Başarır, "Benzetmeyle bile Türk bayrağına 'bez parçası' diyemezsin! Haddini bileceksin AKP Grup Başkanvekili!" şeklinde konuştu ve Usta'dan özür dilemesini istedi.

Kaynak: cumhuriyet