Denizli'nin Çivril Mahallesi'nde meydana gelen kazada, devrilen araçta sıkışan dede ve torun hayatını kaybetti. Dede ve aynı isimli torununun hayatını kaybettiği kazada, annesi ve diğer kardeşi de yaralandı.

Kaza, Çivril ilçesine bağlı Tekke Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Ramazan Mermer'in (65 yaşındaki) kullandığı araç virajı geçemeyerek savruldu.

AK Parti Samsun İl Yöneticilerinin Bulunduğu Araç Yayalara Çarptı: 2 Yaralı AK Parti Samsun İl Yöneticilerinin Bulunduğu Araç Yayalara Çarptı: 2 Yaralı

Sürücünün kontrol edemediği araç, setin üzerine düşerek bir anda alev aldı. Araç sürücüsünün kızı Mukaddes Mermer, oğlunu da yanına alarak yanan araçtan tek başına çıkmayı başarırken; Dedesiyle aynı adı taşıyan minik Ramazan, dedesiyle birlikte araçta mahsur kaldı.

Yanan araçta sıkışıp kalarak hayatını kaybeden dede ve torunun cansız bedenleri, olay yerine itfaiye ekiplerinin müdahale ederek yangını söndürülmesinin ardından araçtan çıkarıldı.

İsimleri ve sonları uyuşan şüpheli ile yeğeninin cenazeleri Çivril Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazada yaralanan anne ve diğer oğlu, ambulansla Dinar Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Anne Mukaddes Mermer ve oğlunun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Dede ve torunun cenazelerinin, otopsi işlemlerinin ardından Çivril'in Tekke köyünde defnedileceği öğrenildi.

Kazanın meydana geldiği bölgede 1 yıl önce meydana gelen kazada bir astsubay hayatını kaybetti.

Kaynak: HABERLER.COM