Denizli Büyükşehir Belediyesi, şehir içi otobüs erişiminde kullanılan Denizli Öğrenci Kartı'nda vize yarıyılının 30 Eylül 2023 Cumartesi günü sonlanacağını duyurdu. 2023-2024 eğitim-öğretim senesi nedeniyle Denizli Öğrenci Kartlarının vizesinin yapılması gerektiği ve vizesi yapılmayan kartların kullanılamayacağı önemle belirtildi.

SON GÜNE BIRAKMAYIN

Bakım merkezinde kalanların 500 bin lirasını zimmetine geçirdiği iddia edilen müdür yardımcısı tutuklandı Bakım merkezinde kalanların 500 bin lirasını zimmetine geçirdiği iddia edilen müdür yardımcısı tutuklandı

30 Eylül 2023 tarihine kadar vizesi yapılmamış kartların ise 6 Ekim 2023 tarihinden itibaren geçersiz olacağı bildirildi. Öğrenciler, yoğunluk yaşanmaması için vize işlemlerini son güne bırakmamaları konusunda uyarıldı.

Vize işlemleri için istenilen belgeler ise "2023-2024 eğitim-öğretim yılına ait öğrenci belgesi (E-Devlet üzerinden alınan öğrenci belgesi veya bandrollü öğrenci kimlik kartı öğrenci belgesi) ve son 6 ay içinde çekilmiş 1 adet vesikalık fotoğraf" şeklinde bildirildi. Vize işlemleri, Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş.'ye ait belirtilen adreslerde gerçekleştirilebileceği bildirildi. (karar)

Editör: Haber Merkezi