İskenderun'da Tarihi Bina Yangında Harabeye Döndü İskenderun'da Tarihi Bina Yangında Harabeye Döndü

Külünk, Erbaş'a FETÖ ve PKK iddialarını içeren 3 soru yöneltmiş ve ''Bu söylediğim her şey delillere dayanıyor. Bu delillerle 15 Temmuz sonrası birçok insan mahkumiyet aldı. Bir cumhuriyet savcısının benimle temasa geçmesini bekliyorum.'' ifadelerini kullanmıştı.

Diyanet İşleri Başkanlığı, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a FETÖ ve PKK iddialarını içeren 3 soru yönelterek, "Bu söylediğim her şey delillere dayanıyor. Bu delillerle 15 Temmuz sonrası birçok insan mahkumiyet aldı. Bir cumhuriyet savcısının benimle temasa geçmesini bekliyorum." ifadelerini kullanan Metin Külünk hakkında suç duyurusunda bulundu.

"HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILDI"

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla ses getiren AK Parti Merkez Karar ve Yürütme Kurulu üyesi Metin Külünk hakkında Diyanet'ten açıklama geldi. Diyanet İşleri Başkanlığından yapılan açıklamada, "Diyanet İşleri Başkanlığı, Başkanlık ve yöneticileriyle ilgili iftiralarda ve gerçeği yansıtmayan iddialarda bulunan Metin Külünk hakkında hukuki sürecin başlatıldığını duyurdu. Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarda, Diyanet İşleri Başkanlığı ve yöneticileriyle ilgili iftiralarda ve gerçeği yansıtmayan iddialarda bulunan Metin Külünk hakkında gerekli hukuki süreç başlatılmıştır" ifadelerine yer verildi.(sondakika)

Editör: Haber Merkezi