İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Adalar'da düzenlenen halk buluşmasında önemli açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, "Milyonlarca insanımız siyasi partilerin ve daha ötesi partiler ötesi güçlü bir halk ve vicdan ittifakının üzerinde bir anlayışla sandıkta bir araya gelecek ve adam kayırma, torpil değil hizmete ve liyakate oy kullanacak, liyakat kazanacak ve icraat kazanacak ve hep birlikte kazanacağız" dedi.

İmamoğlu'nun bugünkü halk buluşmasındaki gündemi yolsuzluk ve eşitlik oldu. İmamoğlu, "Yarın Allah'ın izniyle adalet ve kardeşlik kazanacak. Yarın, adam kayırma ve torpil değil, liyakat ve icraat kazanacak" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Adalar'da düzenlenen halk buluşmasında konuştu. İmamoğlu, "Milyonlarca insanımız siyasi partilerin ve daha ötesi partiler ötesi güçlü bir halk ve vicdan ittifakının üzerinde bir anlayışla sandıkta bir araya gelecek ve adam kayırma, torpil değil hizmete ve liyakate oy kullanacak liyakat kazanacak ve icraat kazanacak ve hep birlikte kazanacağız" şeklinde konuştu.

"Sizlere net olarak söylüyorum, yarın Allah'ın izniyle adalet ve kardeşlik kazanacak" diyen İmamoğlu, şunları söyledi:

"Yarın, adam kayırma ve torpil değil, liyakat ve icraat kazanacak. Biz icraatçiyiz, biz halkçıyız. Başkanlığı döneminde de beraber çalıştığımız Erdem Gül başkanımıza hizmetlerinden dolayı da teşekkürü borç biliyorum. Yarından itibaren Adalar'ın ağabeyi, dostu Ali Ercan Akpolat ile yola çıkıyoruz. Her zaman olduğu gibi Adalar halkından rekor seviyede oyu bekliyoruz. Oylarınızı, hem büyükşehir de hem de büyükşehir meclisi için bekliyoruz. 5 yıl boyunca israfa adalete nasıl dur dediysek, İstanbul'un muhafızı olmaya devam edeceğiz" ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yakında CHP'yi ziyaret edecek Cumhurbaşkanı Erdoğan yakında CHP'yi ziyaret edecek

'ALLAH’IN İZNİYLE ADALET VE KARDEŞLİK KAZANACAK'

"Yarın, Allah'ın izniyle adalet ve kardeşlik kazanacak" diyen İmamoğlu, şunları ekledi: "Yarın, adam kayırma ve torpil değil, liyakat ve icraat kazanacak. Biz icraatçiyiz, biz halkçıyız. Başkanlığı döneminde de beraber çalıştığımız Erdem Gül başkanımıza hizmetlerinden dolayı da teşekkürü borç biliyorum. Yarından itibaren Adalar'ın ağabeyi, dostu Ali Ercan Akpolat ile yola çıkıyoruz. Her zaman olduğu gibi Adalar halkından rekor seviyede oyu bekliyoruz. Oylarınızı, hem büyükşehirde hem de büyükşehir meclisi için bekliyoruz. 5 yıl boyunca israfa adalete nasıl dur dediysek, İstanbul'un muhafızı olmaya devam edeceğiz."

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı:

"Sandık çok kudretli bir şey. Kendini milletten yüksekte görenleri şöyle bir hizaya dizer. Herkesi kendine getirir. Bu ülkeye zarar verenler varsa en büyük cezayı sandık keser. Mührü doğru yere basarsanız İstanbul için gerçekten çok çalışacak kişiyi seçersiniz. Doğru kişiyi seçerseniz İstanbul yeşil alan kazanır, İstanbul metro kazanır. Doğru kişiyi seçerseniz dar gelirlilerine daha çok destek ulaşır. Ben İstanbullu hemşerilerimin özellikle Adalar’ın güzel insanlarını İstanbul’un geleceği için en doğru kararı vereceğinden hiçbir şüphem yok. Net olarak söylüyorum, yarın Allah’ın izniyle adalet ve kardeşlik kazanacak. Milyonlarca insanımız siyasi partilerin ve daha ötesi partiler ötesi güçlü bir halk ve vicdan ittifakının üzerinde bir anlayışla sandıkta bir araya gelecek ve adam kayırma, torpil değil hizmete ve liyakate oy kullanacak, liyakat kazanacak ve icraat kazanacak ve hep birlikte kazanacağız."

İmamoğlu'nun konuşması, Adalar'da gerçekleştirilen halk buluşmasında önemli bir atmosfer oluşturdu ve sosyal medyada da geniş yankı buldu.

Kaynak: karar