Milyarder iş adamı Elon Musk, son dönemde yaygın olarak söz ettiren bir isim haline geldi.

Geçtiğimiz yıl dünyanın en büyük metin tabanlı sosyal medya platformu Twitter'ı (sonradan X olarak değiştirdi) satın alarak popülaritesini hızla artırarak Musk'ın hayatı, şimdi de bir filme konu oluyor.

İşte biyografik film hakkında bildiklerimiz her şeyi...

Elon Musk'un filmi hakkında bildiklerimiz A24, Elon Musk'un hayatını anlatan bir biyografi hazırlıyor.

Variety'nin haberine göre film üzerinde çalışmalar başladı.

Ajda Pekkan stadyumda vereceği ilk konserine hazırlanıyor Ajda Pekkan stadyumda vereceği ilk konserine hazırlanıyor

Yönetmen koltuğunda Amerikalı yönetmen Darren Aronofsky oturuyor. Film, Walter Isaacson'ın bu yıl ürettiği biyografik kitabın uyarlaması olacaktı.Isaacson, daha önce Steve Jobs için bir biyografi kitabı yazmıştı.

Genel olarak bu da bir filme uyarlanarak seyircilerden övgü alan bir yapım ortaya çıkarıldı. Disney+ bu şansı geri tepti: Atatürk filmi tarihinde rekor kırıyor! Elon Musk, X (Twitter) üzerinde bir haber kaynağının paylaştığı film duyurusuna "Darren'ın bunu yapmasına sevindim. O gerçekten en iyilerden biridir."cevapladı.

Elon Musk kimdir?

“Elon Musk Kimdir?” Bu sorun probleminin biyografisinin temasını ortaya çıkıyor.

Elon Musk, 2002 yılında SpaceX şirketini kurduğunda iş dünyasında kalıcıe kavuştu. Bu arada Tesla'nın ilk yatırımcılarından biri olan Musk, daha sonra şirketin kademelerinde yükseldi.

Elon Musk, Twitter'ı geçen yıl 44 milyara satın aldı.

Daha sonra sosyal medya platformunda büyük değişiklikler yapıldı. Bunlardan biri platformun adını X olarak değiştirdi.

Elon Musk, X'in çalışanlarının çoğunu kovdu (Twitter). Bu durum medyada geniş yer buldu ve insanların bu büyümesinde önemli ölçüde değişiklik oldu.

Bu nedenle ünlü iş adamı, ünlü şahsiyetlere de devre kartları verdi.

Bu ve bunun gibi pek çok değişiklik sonucu reklamverenlerin çoğunun kaybettiği X'in (Twitter) gününde değeri 20 milyar doların başına düştü.

Elon Musk şu anda 225 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin insanı. Hemen arkasında 162 milyar dolarlık servetiyle Bernard Arnault vardı.(haberler.com)

Editör: Haber Merkezi