Elazığ’da 150 engelli birey, 4 günlük kamp faaliyetinde bir araya geldi. Elazığ Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün düzenlediği ve Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şubesinin destekleri ile 150 engelli birey Karayollarının kamp yerinde 4 gün geçirdi. Ses sanatçılarının da katıldığı etkinlikte engelli bireyler ve aileleri birbirinden güzel parçalarla çok güzel anlar yaşadılar.

Yılmaz Güney'in Ölmeden Önceki Son Fotoğrafı Ortaya Çıktı Yılmaz Güney'in Ölmeden Önceki Son Fotoğrafı Ortaya Çıktı

 Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ali Sait Çeçen konuşmasında:’’Geleneksel hale getirdiğimiz özel bireylerimizle buluşma etkinliğimizi bu sene de sürdürdük. İnşallah sonraki yıllarda daha büyük etkinliklerde bir araya geleceğiz. Güzel bireylere saygı ve sevgilerimi sunuyorum’’ açıklamasında bulundu.

Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şube Başkanı Metin Fırat da bu tür faaliyetlerin önemli olduğunu belirtti. Fırat, ’’Aile ve Sosyal Hizmetler Elazığ İl Müdürlüğünün organizasyonu ile 150 engelli birey Karayolları kampında muhteşem bir 4 gün geçirdi. Ses sanatçılarının da yer aldığı etkinlikte bizler ailelerimizle birlikte çok güzel zamanlar geçirdik. Özel gereksinimli bireylerin hayata adapte olması için bu tür çalışmaları destekliyoruz. Etkinlikte desteğini esirgemeyenlere de teşekkür ederiz’’ diye konuştu.(haber global)

Editör: Haber Merkezi