Kirli Sepeti final yapacak mı? Kirli Sepeti final yapacak mı?

Erkan Can'dan Alkollü Kaza Sonrası İlk Açıklama: "Üzgünüm"

Ünlü oyuncu Erkan Can, Ümraniye'de alkollü şekilde araç kullanırken meydana gelen bir kazaya karıştı. Olayda yara almadan kurtulan Erkan Can, trafik polislerinin yaptığı kontrolleerde 236 promil alkollü olduğu tespit edildi. Bu olayın ardından Erkan Can, konuyla ilgili ilk açıklamayı yaptı.

Erkan Can, "Dün gece eve 300 metre kala bir kaza geçirdim. Beni merak edenlere, soranlara çok teşekkür ederim, iyiyim. Alkollü araç kullanmanın, kurallara aykırı olduğu kadar tehlikeli olduğunu da bu talihsiz olayla yaşamış oldum. Bu şekilde gündeme geldiğim için de üzgünüm" ifadelerini kullandı.

Olay, Şile Otoyolu Parseller yol ayrımı yan yolda meydana geldi. Erkan Can, alkollü şekilde araç kullanırken direksiyon hakimiyetini kaybederek demir bariyerlere çarptı. Kazayı gören diğer sürücüler, yardım etmek ve olayı bildirmek amacıyla olay yerinde bekledi. Polis ekipleri, kazayı atlattığı için Erkan Can'a alkollü araç kullanımı nedeniyle işlem yapıldı ve ehliyetine geçici süreyle el konuldu.

Bu tür olaylar, alkollü araç kullanmanın hem yasalara hem de toplum sağlığına olan olumsuz etkilerini hatırlatıyor ve sürücülerin alkollüyken direksiyon başına geçmemesi gerektiğini vurguluyor.(sabah)

Editör: Haber Merkezi