Şehirdeki kalabalık ve deprem riski nedeniyle ünlüler yavaş yavaş şehir hayatından çekiliyor. Model Tuğba Özay şehrin kalabalığından ve gürültüsünden kurtulup doğayla iç içe bir hayata başladı. "Ben depremden çok insanlardan korkuyorum" diyen Tuğba Özay, ikinci yılında yeni hayatını anlattı. Sayfanın teması buydu.

Hazal Kaya lise yıllarına ait bir fotoğraf paylaştı "Ergenliğimin küçük bir özeti" Hazal Kaya lise yıllarına ait bir fotoğraf paylaştı "Ergenliğimin küçük bir özeti"


MOTOSİKLETİNİ DE SATTI

Deprem felaketinden sonra popüler hale gelen karavanlarda yaşamaya başlayan Özay, lokasyon olarak İstanbul Sancaktepe'yi seçti.

Adeta bir kutuya benzeyen yeni eviyle dikkat çeken Özay, şunları söyledi: "Karavanlara her zaman ilgim vardı. Yarış motosikletim vardı, satıp karavanı aldım. Motosikletimi değerinin altına sattım. 150 bin liraya... Ekledim. Bu kampçıyı değerinden daha ucuza satın aldım. “Bu lüks bir karavan sayılır…” dedi.



Karavanıyla 2-3 kez tur attığını söyleyen Özay, şöyle konuştu: "Evimi sırtımda kaplumbağa gibi geziyorum. “Kafamdaki hayat bundan sonra da böyle devam edecek” dedi.

TUVALETE BİLE GİDEMİYOR...

Tuğba Özay da karavanda duş almadığını, tuvalete gitmediğini söyledi. Tuğba Özay doğada kitap okumayı ve katlanır bisiklete binmeyi seviyor. Özay kare evindeki banyoyu kullanmadığı için bisikletini de burada tutuyor.


Eski model, açıklamalarına şöyle devam etti: "Bu biraz lüks bir karavan, çok daha büyükleri var ama daha salaş, daha basit ve daha ucuz fiyatlı olanları da var. "Şu anda çok popüler" dedi.

Kaynak: KARAR