Fatih Terim’in İfade Detayları: "Seçil Erzan’a Hiç Para Vermedim"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in, bankacı Seçil Erzan davası kapsamında ifadesi ortaya çıktı. Yaşanan dolandırıcılık olayında Terim'in adının geçtiği ve "Fatih Terim Fonu" olarak anılan durumla ilgili açıklamalarda bulunan deneyimli teknik adam, bu iddiaları reddederek söz konusu fonla ilgisi olmadığını belirtti.

Fatih Terim'in Denizbank Levent Şube Müdürü olan ve aynı zamanda bir dönem finans danışmanlığını yapan Seçil Erzan'a iddiaya göre 300 bin dolar verdiği iddialarıyla gündeme gelen olayda, Terim'in ifadesi dikkat çekiyor. Dolandırıcılık zincirinde ismi geçen Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera, Volkan Bahçekapılı, Buse Terim, ve Selçuk İnan gibi birçok ismin bulunduğu belirtiliyor.

İçişleri Bakanlığı: Ankara Emniyeti'ne İlişkin İddialara Yönelik Müfettiş Görevlendirildi İçişleri Bakanlığı: Ankara Emniyeti'ne İlişkin İddialara Yönelik Müfettiş Görevlendirildi

Fatih Terim, ifadesinde Seçil Erzan'a hiçbir şekilde fon için para vermediğini ve iddiaların gerçeği yansıtmadığını dile getirdi. Yaşanan dolandırıcılık olayının ortaya çıkmasının ardından gerek mahkeme süreci gerekse spor kamuoyundaki ilgi devam ediyor. Arda Turan'ın ve Seçil Erzan'ın ifadeleri, mahkemeye sundukları yazışma ve videoların yanı sıra Fatih Terim'in açıklamaları, kamuoyunda merak konusu olmaya devam ediyor.

Söz konusu davada 18 kişiyi dolandırdığı gerekçesiyle 226 yıl hapis cezası istenen Seçil Erzan'ın duruşması, futbol camiasında ve genel olarak toplumda geniş bir yankı uyandırmış durumda. Davanın ilerleyen sürecinde yaşanacak gelişmeler, spor ve hukuk gündemini etkilemeye devam edecek gibi görünüyor.

Editör: Haber Merkezi