Fenerbahçe'nin başarılı orta saha oyuncusu İsmail Yüksek, milli takım formasını giyme fırsatını sağlayan Stefan Kuntz ve eski Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus'a minnettarlığını dile getirdi. Yüksek, Türk futbolunda bazen göz ardı edilen bu iki hoca sayesinde büyük gelişim gösterdiğini belirtti

.

Fiorentina  Galatasaray'ın Jokeri Kaan Ayhan'a Talip Çıktı Fiorentina Galatasaray'ın Jokeri Kaan Ayhan'a Talip Çıktı

Fenerbahçe'nin parlayan yıldızı İsmail Yüksek, özel bir tv kanalında yaptığı açıklamada, "Stefan Kuntz'a minnettarım. O, milli takım forması giyme şansımı sağladı ve bunun için kendisine teşekkür ederim" dedi. Ayrıca Jorge Jesus'un katkılarını da vurgulayan Yüksek, "Eğer İsmail Yüksek olarak bugün buradayım, bu büyük ölçüde Jorge Jesus'un katkıları sayesindedir" şeklinde konuştu.

Yüksek ayrıca, başarısının arkasındaki destekten de bahsederek, "Son iki yılda harika günler yaşıyorum. Bursaspor ile yaşadığım küme düşme deneyiminden sonra Fenerbahçe forması giydim ve ardından milli takıma seçildim. Bu hayalim gerçek oluyor. Bazen rüyada mıyım diye düşünüyorum, ne zaman uyanacağımı merak ediyorum. Ancak bu güzel günler için çok çalıştım ve daha iyi günlerin geleceğine inanıyorum. Allah'a şükürler olsun ki bana bu fırsatları sundu" dedi.(sondakika)

Editör: Haber Merkezi