Kavgada Atılan Taşla Yaralanan Kıdemli Başçavuş Yaşar 10 Ay Sonra Şehit Oldu Kavgada Atılan Taşla Yaralanan Kıdemli Başçavuş Yaşar 10 Ay Sonra Şehit Oldu

Fırtına ve Sel Felaketi: Sinop ve Konya'da 2 Kişi Hayatını Kaybetti, Ankara'da 4 Asker Yaralandı

Türkiye genelinde etkili olan şiddetli fırtına ve sağanak yağışlar, beraberinde felaketi getirdi. Bu doğal afetin en acı sonuçlarından biri, Sinop ve Konya'dan geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan açıklamaya göre, Sinop ve Konya'da fırtına nedeniyle meydana gelen yapısal çökmeler sonucu iki kişi hayatını kaybetti. Olay yerlerine sevk edilen ekipler, kurtarma çalışmalarına hızla başladı.

Ayrıca, Ankara'da da fırtına nedeniyle yaşanan olaylarda 4 askerin yaralandığı belirtildi. Yaralı askerler, derhal hastanelere sevk edildi, sağlık durumlarıyla ilgili bilgiler bekleniyor.

Yetkililer, olumsuz hava koşullarının etkisini sürdürdüğü bölgelerde vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı. Meteoroloji birimleri, fırtına ve yağışların devam edeceğini, sel riskinin bulunduğunu bildirdi. Tedbirli olunması ve güvenlik önlemlerine riayet edilmesi çağrısında bulunuldu.

Yaşanan felaketin ardından, bölgeye yardım ekipleri ve AFAD tarafından destek gönderilirken, olayla ilgili detaylı incelemelerin sürdüğü bildirildi.(Karar)

Editör: Haber Merkezi