Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında Galatasaray, evinde TÜMOSAN Konyaspor'u ağırladı. RAMS Park'ta oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip Galatasaray, 63. dakikada Abdülkerim Bardakcı'nın attığı golle 1-0 öne geçti.

Karşılaşmanın 90. dakikasında Zaha'nın kaydettiği golle skoru 2-0'a getiren Galatasaray, 90+3. dakikada yine Abdülkerim Bardakcı'nın attığı golle maçı 3-0 kazandı.

Bu sonuçla Galatasaray ligdeki puanını 47'ye yükselterek averajla Fenerbahçe'nin gerisinde yer aldı.

Konyaspor ise 18 puanda kaldı. Galatasaray, bir sonraki hafta deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak, Konyaspor ise Fenerbahçe deplasmanına gidecek.

Maçta Galatasaray'ın kulübenin yaş ortalaması 20 oldu. Galatasaray'da yeni transfer Halil Dervişoğlu ligde ilk kez 11'de sahaya çıktı. Tanguy Ndombele ise 5 maç sonra ilk kez 11'e girdi.

Bayern Münih Oliver Glasner İçin Hamle Yaptı: 100 Milyon Euroluk Talep Bayern Münih Oliver Glasner İçin Hamle Yaptı: 100 Milyon Euroluk Talep

Bu sezon transferi gerçekleşen Mauro Icardi ise ilk kez bir maçta forma giymedi. Sol bek Angelino ise yine kadroya alınmadı.

Müsabaka öncesinde eski futbolcusu Ahmet Çalık'ı andı. Maçın ilk yarısı 0-0 tamamlandı. İkinci yarıda Abdülkerim Bardakcı, 63. dakikada attığı golle Galatasaray'ı öne geçirdi. Karşılaşmanın 90. dakikasında Zaha'nın attığı golle skor 2-0 oldu. Maçın 90+3. dakikasında yine Abdülkerim Bardakcı'nın golüyle Galatasaray skoru 3-0 yaptı. Galatasaray, bu galibiyetle puanını 47'ye çıkardı.

Kaynak: habertürk