Organize suç örgütü lideri suçlamasıyla hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker ile yaptığı görüşmeyle gündeme gelen Hadi Özışık, YouTube kanalına "Hadi Özışık'ı İndirin!’ Haber Geldi 3 Milyon TL Karşılığında Benim De Kalemimi Kırmışlar!” başlıklı bir video yayınladı.

Sedat Peker ile görüştüğü için hain ilan edildiğini söyleyen Özışık, sahibi olduğu internet haber sitesine reklam ambargosu uygulandığını öne sürdü.

DAHA FAZLA OKU

Özışık ayrıca, kardeşi Süleyman Özışık'ın yaşananlardan dolayı maddi olarak zor durumda olduğunu ve kirasını ödeyemediğini söyledi.

Hadi Özışık, videoda şunları söyledi:

Altılı Masa'nın iki genel başkanı partilerine veda etti Altılı Masa'nın iki genel başkanı partilerine veda etti

Sedat Peker'le konuştum diye beni hain ilan ettiniz. Şimdi de itin kopun kucağına atıyorsunuz. Al, başıma ne gelse önemli değil. Öldükten sonra bir şeyler söyleriz... Ben ne yaptım size kardeşim? 60 kişinin çalıştığı İnternet Haber grubuna siz reklam ambargosu koyuyorsunuz. Ben ne yaptım ya? Kardeşim Süleyman Özışık ne yaptı? Aç, susuz 19 aydır kirada yaşıyor, kirasını ödeyemiyor. İşsiz kalmış… Ne yaptık biz, ne yaptık? İnternet Haber’e reklam gittiği zaman, ‘kesin orayı, vermeyin’ demenin sebebi ne? Niye bize engel oluyorsunuz. Biz ne ihanet içerisinde olduk?

Independent Türkçe

Editör: Haber Merkezi