AK Parti Samsun İl Yöneticilerinin Bulunduğu Araç Yayalara Çarptı: 2 Yaralı AK Parti Samsun İl Yöneticilerinin Bulunduğu Araç Yayalara Çarptı: 2 Yaralı

Savunma ve havacılık şirketi Baykar Teknoloji'nin genel müdürü Haluk Bayraktar, İsrail'e uçak yakıtı satıldığı iddialarını yayanları mahkemeye vereceğini ve elde edilen tazminatların Gazze'ye bağışlanacağını açıkladı.

Baykar Teknoloji Genel Müdürü Haluk Bayraktar, bu iddialara sert bir tepki gösterdi ve konuyu yargıya taşıyacaklarını belirtti. Ayrıca, kazanılan tazminatların Gazze'ye yardım olarak gönderileceğini duyurdu.

Bayraktar'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde:

"Sosyal medyada Baykar ve yöneticileri aleyhine alçakça ve şerefsizce uçak yakıtı konusunda iftira kampanyası yürütülüyor. Baykar, Türkiye'den Gazze'ye en büyük insani yardımı gerçekleştirmiş bir firmadır. Firmamızın tek faaliyet alanı insansız hava aracı sistemleridir. Bu iftirayı yayarak şirketimize zarar verenleri mahkemeye vereceğimizden emin olabilirsiniz. Elde edilecek tazminatlar da yine Gazze'ye yardım olarak aktarılacaktır."

Kaynak: ınternet haber