Ahbap Derneği'nin kurucusu Haluk Levent ve komedyen Hasan Can Kaya, Pençe-Kilit Harekatı'nda şehit olan Müslüm Özdemir'in ailesine destek olmak amacıyla harekete geçti. Levent, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şehit ailesine ev sağladıklarını ve eşya masraflarını şarkıcı Melek Mosso'nun karşıladığını açıkladı.

Yıldız Tilbe'nin Sert Vasiyeti: ''Cenazeme Gelirlerse Taşlayın'' Yıldız Tilbe'nin Sert Vasiyeti: ''Cenazeme Gelirlerse Taşlayın''

Paylaşımda Levent, "Geçtiğimiz hafta şehit Müslüm Özdemir’in ailesini aradım. Çadırda yaşadıkları görüntüyü gördüm. Aileye sordum. Onlar da Kahramanmaraş Valiliği'nin ve Dulkadiroğlu Kaymakamlığı'nın ziyaret ettiğini, ilgilendiğini hatta yapılacak evlerden hakkı olduklarını bana söylediler.

Ben de 'Madem öyle şehidimizin size ev sözü var, biz bu geçici süreyi evde geçirmenizi istiyoruz' dedim. Ve ev teklifinde bulundum. Kabul ettiler. Hasan Can Kaya da 'Ağabey, yarısını ben karşılarım' dedi. Ve evi annemizin üstüne aldık. Az önce 12 Şubat ilçesi Tekerek caddesinde 2+1 dairenin tapusunu aldılar" ifadelerini kullandı.

Levent ayrıca, evin yeni yapıldığını, deprem yönetmeliği evraklarının incelenip teslim edildiğini belirterek, eşyaların Melek Mosso tarafından karşılanacağını ve ailenin 3 gün içinde eve yerleşmiş olacağını aktardı. Paylaşımda ayrıca, desteklerinden dolayı çeşitli isimlere teşekkür edildi.

Kaynak: haberler.com