Ünlü rock sanatçısı ve Ahbap Derneği'nin kurucusu Haluk Levent, hayatının beyaz perdeye aktarılacağı bir film projesine imza atıyor. Aynı zamanda UDAO ile işbirliği yaparak, iş arayışında olan gençlere kariyer imkanı sağlayacak ve Hatay'da 30'a yakın okulun yapılmasına katkıda bulunacak.

Habertürk'te yer alan habere göre, Levent'in işbirliğiyle ilgili basın toplantısında, projenin amacının iş imkanları yaratmak ve yetenekli bireyleri aynı platformda buluşturarak Web3 teknolojisiyle işverenlerle iş arayanlar arasında doğrudan bağlantı kurmak olduğu belirtildi.

Yargı'nın Yardım Gecesi Büyük İlgi Gördü: Biletler Hızla Tükendi Yargı'nın Yardım Gecesi Büyük İlgi Gördü: Biletler Hızla Tükendi

Levent, işbirliğiyle ilgili sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşarak, bu yıl 'en güvenilir kişi' seçilmesinin AHBAP Derneği'nin başarısı olduğunu vurguladı.

Ayrıca, hayatının beyaz perdeye aktarılacağını ifade eden Levent, filmde kendi rolünü oynamayacağını ancak başka birinin bu rolü üstleneceğini söyledi. Levent, oyunculuğuna güvendiğini belirterek, "Yoksa oyunculuğum iyidir, kendime güveniyorum bu konuda." dedi.

Haluk Levent'in hayatının filmle anlatılacak olması, sanatçının müzik kariyerinin yanı sıra hayırseverlik ve sosyal sorumluluk çalışmalarının da dikkat çekici bir şekilde ele alınmasını sağlayacak gibi görünüyor.

Kaynak: Karar