Gülmek İyileştirir Derneği iş birliğinde Kemerburgaz Kent Ormanı’ndaki YBY Woods'ta gerçekleştirilecek konserde, Ceylan Ertem, Uğur Aslan, Suat Suna, Jehan Barbur ve Fuat Güner, 6 Şubat'ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük yıkıma uğrattığı şehirlerden biri olan Hatay'da depremzedeler için sahneye çıkacak.

Kızıl Goncalar'da sular durulmuyor: Diziye savcı geliyor Kızıl Goncalar'da sular durulmuyor: Diziye savcı geliyor

3 Ekim Salı akşamı düzenlenecek olan konserin bilet gelirleri, Hatay’da yaşanan depremden etkilenen ailelere ve üniversite öğrencilerinin eğitimine yardımcı olmak için 100. Yıl Köyü projesine aktarma yapılacak.

Proje kapsamında Hatay'da bulunan Mustafa Kemal Üniversitesi Kampüsü içinde, 120 dönümlük arazide, 300 ev ve destek birimleri yapılacak..

KÖY, İLK 3 YIL ÜCRETSİZ OLACAK

Hatay'ın kendi toprağı kullanılarak kerpiçten, sürdürülebilir şekilde tasarlanan köy, ilk 3 sene bedava olarak depremden etkilenen ailelerin kullanımına sunulduktan sonra, Mustafa Kemal Üniversitesi öğrenci yurtları, lojmanları ve destek birimleri olarak eğitime hizmet etmeye devam edecek. İçinde yer alacak istihdam atölyeleri ile hem üniversiteye hem de Hatay'a hayat katacak olan proje, binlerce üniversiteliye seneler boyunca destek verecek.

0-12 yaş aralığındaki çocukların katılımının bedava olduğu konsere, dinleyiciler kendi sandalyeleri ve içecekleriyle gelebilecek.(karar)

Editör: Haber Merkezi